Kodak zet service op verhandelde NEXPRESS apparatuur stop

Kodak heeft het besluit genomen om service op door derden verhandelde NEXPRESS systemen per 1 augustus jl. te hebben stopgezet. Het betreft een hele reeks (veelal oudere) modellen die Kodak via e-mail en op haar website communiceert.

Kodak Service Nexpress

Het besluit volgt op al eerdere berichtgeving rondom besluiten die direct aan de service dienstverlening waren gerelateerd. Alle apparatuur die met serie 4001 begint vallen onder de nieuwe maatregel. Alle andere NEXPRESS ZX en NEXFINITY systemen vallen niet onder de maatregel.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK