Koninklijke Van der Most maakt enveloppen van suikerbietenpapier van Crown Van Gelder

De allergroenste envelop van Koninklijke Van der Most is van suikerbietenpapier van Nederlandse bodem. Crown Native is namelijk papier gemaakt van suikerbietenpulp. Dit papier is sterk, betaalbaar, foodsafe en kan wel tot zeven keer hergebruikt worden.

Vandermost Enveloppen Crown

De pulp is een reststroom van de productie van suikerbieten en daar kun je heel goed en duurzaam papier voor enveloppen en drukwerk van maken. Er is minder water en landbouwgrond nodig voor de productie en daardoor minder CO2 uitstoot.

Het suikerbietenpapier voor Koninklijke Van der Most wordt gemaakt door Crown Van Gelder International B.V..

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK