Adverteren

Blokboek.com bereikt meer dan 7.000 professionals die zich dagelijks bezighouden met de creatie, productie of verkoop van communicatie op papier of via digitale media. Naast het Blokboek e-Zine, dat door het redactieteam dagelijks gevuld wordt met actueel nieuws, wordt deze dekking bereikt met een wekelijkse e-mail nieuwsbrief en door het intensief gebruik van de bekende sociale media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn, maar ook door minder bekende snel groeiende kanalen zoals Tumblr, en RebelMouse waarvan we de ontwikkeling nauwgezet volgen.

Het Blokboek e-Zine en de Blokboek Nieuwsbrief is voor elk bedrijf of organisatie in de communicatie-industrie een perfect medium om nieuwe klanten te vinden of trouwe klanten op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, producten of diensten. Dat kan al vanaf 99 euro en kan razendsnel ingezet worden per dag, per week of voor langere periodes.

Bel voor een offerte op maat met Peter Luit, +31620709846 of stuur een mail naar sales@blokboek.com.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK