Adverteren

Blokboek.com bereikt meer dan 7.000 professionals die zich dagelijks bezighouden met de creatie, productie of verkoop van communicatie op papier of via digitale media.

Naast onze website, dat door het redactieteam dagelijks gevuld wordt met actueel nieuws, wordt deze dekking bereikt met een wekelijkse e-mail nieuwsbrief en door het intensief gebruik van de bekende sociale media kanalen Twitter, Facebook en LinkedIn.

Onze doelgroepen:

  • in creatie, in alle segmenten (traditionele grafisch, sign en verpakkingen), 32%
  • in marketing en communicatie, 34%
  • in productie (ook hier print in de meest breedte zin van het woord): 34%

Website en nieuwsbrief zijn voor elk bedrijf of organisatie in de communicatie-industrie een perfect middel om nieuwe klanten te vinden of trouwe klanten op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen, producten of diensten. Dat kan al vanaf 125 euro ex. BTW. per week voor een aangeleverd artikel op onze website en in ons nieuwsbrief.

Ook bieden wij complete jaarpaketten aan, een aantal aangeleverde artikelen, compleet met uw logo op onze website en nieuwsbrief en plaatsing van uw vacatures op printmediabanen.

Bel voor onze aanbiedingen met Peter Luit, +31620709846 of stuur een mail naar sales@blokboek.com.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK