Over Blokboek.com

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie – de naam refereert aan een 2.000 jaar oude Chinese druktechniek met gesneden houtblokken – richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor alle professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn allen journalisten met hart voor het communicatievak.

Informatie

Blokboek
Waarderweg 19
2031 BN  Haarlem

Adverteren
Tel: +31620709846
Email: sales@blokboek.com

Redactie
Email: redactie@blokboek.com

KvK: 34201192
Btw: NL001333683B94
Bank: NL52 RABO 0175 8553 66

Blokboek nieuws volgen zoals jij het wil!

Wij geloven dat jij zelf uitmaakt hoe je het nieuws uit onze industrie wilt volgen. Dankzij het internet hebben we immers een ruime keuze aan mogelijkheden, van sitebezoek tot social media en nieuwsbrieven. Al die mogelijkheden willen we je niet onthouden. Dit zijn de mogelijkheden die we je, gratis, aanbieden:

  • Zelf blokboek.com bezoeken. Op de nieuws-pagina zie je in volgorde van plaatsing de eerste vier regels van een artikel. Klik je hier op dan krijg je het hele artikel te zien. Op een artikel kun je reageren, ook via Facebook, en je kunt het via mail of social media met anderen delen.
  • Elke week een compleet overzicht als e-mail nieuwsbrief ontvangen. Wil je op je gemak alle artikelen helemaal bekijken dan kun je je abonneren op onze e-mail nieuwsbrief. Stopzetten van het abonnement kan op ieder moment en we beloven je e-mailadres alleen te gebruiken voor deze nieuwsbrief.
  • Blokboek.com volgen via social media: Twitter, #blokboekdotcom, LinkedIn.

Ons team

peter luit

Peter Luit

Uitgever

Met een HBO achtergrond in electronica, in high-end prepress systemen een start gemaakt in het printmedia landschap. Vele jaren als consultant, spreker/moderator en trainer actief in workflow- en bedrijfsprocessen. Uitgever van Blokboek.com en printmedianieuws.
jolanda-van-drie

Jolanda van Drie

Editor

Verhalen vertellen is de rode draad in mijn werk. Als (freelance) bedrijfsjournalist voor Blokboek, Printmedianieuws en PRstory én als communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).
Marco

Marco den Engelsman

Editor

Journalist, fotograaf en communicatie-expert. Gelooft in de kracht van de combinatie in beeld en in media. Want een beeld kan meer dan duizend woorden zeggen, maar is altijd krachtiger met tekst die boeit. En een combinatie van media versterkt elke boodschap. Met de nieuwe activiteit PRstory komen alle media samen. Een krachtig PR verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat op elk medium direct tot actie leidt. Kijk op PRstory.nl naar voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK