Nieuwe organisatiestructuur Kodak

1977147771 (1)Met de invoering van vijf nieuwe business divisies maakt Kodak zich klaar voor de toekomst.

De divisies zijn: Print systemen, Industrieel Inkjet, Micro 3D print, verpakking, software en oplossingen en consumenten artikelen en film.

Het bedrijf noemt dit een marktgerichte structuur die op groei gericht is. Elke divisie is voor het hele portfolio verantwoordelijk van acquisitie tot levering en service. Opvallend is dat Kodak in zijn nieuwe structuur geen markten benoemt maar productgroepen en dat toch een marktgerichte structuur noemt.

Onder de print divisie vallen de platen en de ctp belichters. De Versamark en Prosper systemen vallen onder industrieel inkjet. Met de term Micro 3D printen zet Kodak de lezer al snel op het verkeerde been. Het heeft niets met 3D-printen te maken maar alles met apparatuur dat flexo platen produceert. Waar de Kodak Nexpress terecht is gekomen vertelt het bericht over de nieuwe organisatiestructuur niet.

Lees ook:
Kodak opent nieuw technologiecentrum
Het nieuwe Kodak levert printtechniek voor productie en kantoor

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK