Nieuwe Kodak Trendsetter voor Damen Drukkers

Bij Damen Drukkers in Werkendam is onlangs een nieuwe Kodak Trendsetter plaatbelichter geïnstalleerd. Dat betekent een forse uitbreiding van de capaciteit. Dat was hard nodig, volgens Jan en Maurice Damen, de directie van het familiebedrijf. Jan Damen: ‘Samen met de Kodak Magnus 800, die we hier al hebben, zijn we in staat om 100 platen per uur te draaien. Dat komt steeds vaker voor. Met beide Kodak plaatbelichters kunnen we dat soort pieken nu probleemloos aan.’ Maurice Damen: ‘Naast uitbreiding van onze belichtingscapaciteit, geeft het natuurlijk een veilig gevoel dat we met onze nieuwe aanwinst een back-up in eigen huis hebben. Want we kunnen het ons niet veroorloven om stil te staan, dan staat de hele drukkerij stil. Daar moeten we niet aan denken. Dat hoeft ook niet, want we hebben hier twee betrouwbare plaatbelichters. We hebben bewust voor het merk Kodak gekozen en er ook voor gekozen om de Trendsetter te bestellen bij AtéCé Graphic Products. Zij leveren ons ook de Kodak Electra XD platen en andere grafische supplies. AtéCé is onze huisleverancier en staat altijd voor ons klaar, als we ze nodig hebben. We weten wat we aan elkaar hebben en dat werkt prettig.’

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK