Damen Drukkers neemt ‘merk’ Gianotten over

Ron Boer, directeur van Gianotten, liet in een e-mail weten dat Gianotten Printed Media wordt overgenomen door Damen Drukkers in Werkendam.

In de e-mail spreekt hij over de overname van het ‘merk’ Gianotten, maar verdere details worden niet gegeven. Nadat het bedrijf ruim een week geleden besloot de deur op slot te draaien en er geen communicatie met het bedrijf mogelijk was, bleken de mogelijkheden ‘nog iets te doen’ met het uur te verminderen. Wat de overname van het ‘merk’ in de praktijk betekent is niet bekend. De e-mail naar de bestaande klanten moet vooral positiviteit uitstralen en dus zicht op het behoud van opdrachten, maar op geen enkele wijze wordt iets gezegd over het lot van de 50 werknemers van het bedrijf.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK