Deuren bij Gianotten Printed Media in Tilburg dicht

Het bekende Tilburgse bedrijf Gianotten Printed Media is failliet. Afgelopen zomer vierde het bedrijf nog haar
100-jarig bestaan. Gisteren was de deur op slot.

gianotten-logoVoor het afgelopen weekend waren er op diverse social-mediakanalen al berichten te lezen over een mogelijk komend faillissement van het bedrijf, dit werd in eerste instantie niet bevestigd, maar later bleek het gerucht een feit. Het bedrijf met ca. 40 medewerkers vierde afgelopen zomer nog feest ter gelegenheid van haar 100-jarig bestaan.

Directeur Dré Stevens nam in augustus afscheid van het bedrijf. De dagelijkse leiding ging over in handen van Ron Boer, die sinds afgelopen april bij het bedrijf werkt. Op bd.nl zegt directeur Ron Boer: “Ik zal niet ontkennen dat het bedrijf zich in een lastige situatie bevindt, maar daar moet ik het dan ook bij laten.”

Volgens een laat deze dag verschenen bericht in het AD is het bedrijf failliet verklaard.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK