Commerciële activiteiten Belgische Grafix naar Em. de Jong

Grafix in Dessel, specialist in reclamefolders, wordt overgenomen door Koninklijke Drukkerij Em. de Jong in Baarle-Nassau. Voor zusterbedrijf Campi Press, met zo’n 35 medewerkers, dreigt collectief ontslag.

grafixBart Bongaerts, mede-bestuurder van Campi Press en Grafix, zegt dat de problemen worden veroorzaakt door krimp in de markt. Het bedrijf zegt al enkele jaren rode cijfers te schrijven (met uitzondering van 2017). Met de vakbonden wordt gewerkt aan een sociaal plan voor de 35 medewerkers. De commerciële activiteiten van Grafix gaan naar Koninklijke Em. de Jong, dat tot de grootste spelers behoort op de Europese markt voor retaildrukwerk.

Historie

Drukkerij Grafix en Campi Press werden in 1998 overgenomen door Bart en Tom Bongaerts van drukkerij Kempenland, waarbij de rotatiedrukwerkactiviteiten onder één dak kwamen in Dessel. Ze maken nu deel uit van de Grafische Groep Bongaerts. Daartoe behoort ook Drukservice Impressa in Herentals, dat actief is met zakelijk drukwerk, magazines, boeken, labels en verpakkingen.

Bron (bewerkt): Grafisch Nieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK