Commerciële activiteiten Belgische Grafix naar Em. de Jong

Grafix in Dessel, specialist in reclamefolders, wordt overgenomen door Koninklijke Drukkerij Em. de Jong in Baarle-Nassau. Voor zusterbedrijf Campi Press, met zo’n 35 medewerkers, dreigt collectief ontslag.

grafixBart Bongaerts, mede-bestuurder van Campi Press en Grafix, zegt dat de problemen worden veroorzaakt door krimp in de markt. Het bedrijf zegt al enkele jaren rode cijfers te schrijven (met uitzondering van 2017). Met de vakbonden wordt gewerkt aan een sociaal plan voor de 35 medewerkers. De commerciële activiteiten van Grafix gaan naar Koninklijke Em. de Jong, dat tot de grootste spelers behoort op de Europese markt voor retaildrukwerk.

Historie

Drukkerij Grafix en Campi Press werden in 1998 overgenomen door Bart en Tom Bongaerts van drukkerij Kempenland, waarbij de rotatiedrukwerkactiviteiten onder één dak kwamen in Dessel. Ze maken nu deel uit van de Grafische Groep Bongaerts. Daartoe behoort ook Drukservice Impressa in Herentals, dat actief is met zakelijk drukwerk, magazines, boeken, labels en verpakkingen.

Bron (bewerkt): Grafisch Nieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK