Em. de Jong aast op Casterman Printing

castermanDe Nederlandse drukkerij Em. de Jong, in de grensplaats Baarle-Nassau, zou geïnteresseerd zijn in de overname van het noodlijdende Belgische Casterman Printing.   De drukkerij in het Belgische Doornik kampt al jaren met ‘moeilijke marktomstandigheden’ en kampte in het recente verleden al met forse reorganisaties. Er zouden nu nog 50 werknemers werken. Met de overname versterkt Em. de Jong haar positie in de Benelux. Em. de Jong is een offsetrotatie- en digitale drukkerij die onderdeel is van de groep Koninklijke Drukkerij Em. de Jong, waartoe ook de Belgische rotatiedrukkerij Mercator Press en het Nederlandse Janssen/Pers Rotatiedruk behoort.
Bron: grafischnieuws


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK