Print.com en Em. de Jong participeren wederzijds

Beheermaatschappij Em. de Jong, moederbedrijf van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is aandeelhouder met minderheidsbelang geworden van Print.com.

Daarnaast heeft Print.com een minderheidsbelang verworven in Kampert-Nauta, een dochterbedrijf van Em. de Jong, en het onderliggende bedrijf Sparkles. In navolging van eerdere gezamenlijke overnames bouwen beide partijen met dit nieuwe samenwerkingsverband verder aan een toekomstbestendige keten. “Een integratie over de volledige keten is noodzakelijk om op lange termijn een bestendig model te hebben en hiermee de productie te kunnen verzekeren”, aldus Marco Aarnink (oprichter Print.com). “Een eerlijk verdienmodel waar de hele keten van profiteert, niet alleen de ‘voorkant’.”

Lees verder bij printmedianieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK