Print.com en Em. de Jong participeren wederzijds

Beheermaatschappij Em. de Jong, moederbedrijf van Koninklijke Drukkerij Em. de Jong is aandeelhouder met minderheidsbelang geworden van Print.com.

Daarnaast heeft Print.com een minderheidsbelang verworven in Kampert-Nauta, een dochterbedrijf van Em. de Jong, en het onderliggende bedrijf Sparkles. In navolging van eerdere gezamenlijke overnames bouwen beide partijen met dit nieuwe samenwerkingsverband verder aan een toekomstbestendige keten. “Een integratie over de volledige keten is noodzakelijk om op lange termijn een bestendig model te hebben en hiermee de productie te kunnen verzekeren”, aldus Marco Aarnink (oprichter Print.com). “Een eerlijk verdienmodel waar de hele keten van profiteert, niet alleen de ‘voorkant’.”

Lees verder bij printmedianieuws

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK