INKISH presenteert live event met 18 uur web2print demo’s!

18 uur lang live presentaties van web2print aanbieders van over de hele wereld. Dat is het interessante recept van INKISH TV. Verspreid over drie dagen presenteren zij van 20 tot 22 april: ‘Learn With Us · Selling Print Online’.

INKISH: “Ons volgende Learn With Us-evenement is één van de meest interessante online events sinds online events de standaard werden, en je moet je voorbereiden op iets waarvan we denken dat de wereld het nog niet heeft meegemaakt. ‘Learn With Us · Selling Print Online’ behandelt topics als: storefronts, backend oplossingen en design tools. Allemaal gepresenteerd in een “no-PowerPoint allowed” format, met LIVE-demo’s uit India, Europa, de VS en zelfs Zuid-Amerika!”

Learn With Us

De web2print live talks & demo’s van 20-22 april komen van:

Morten Reitoft van INKISH maakt de komende dagen ook de andere presentaties bekend op zijn LinkedIn account. Bekijk hier de promo van de Nederlandse deelnemer Prindustry.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK