Multicopy overgenomen door Mail Boxes Etc.

“Groot nieuws!” stelt Myra Dik, communicatiemanager bij Multicopy, zojuist op haar LinkedIn account. Vanaf maandag 22 maart vallen alle Multicopy vestigingen onder het internationale bedrijf MailBoxes Etcetra Worldwide (MBE). Voor de 53 Nederlandse Multicopy ondernemers zou er niets veranderen.

Myra: “Door deze overname behoort Multicopy The Communication Company tot een groep van 2.800 bedrijven in 53 landen. MBE bestaat uit bedrijven die zich richten op verzending, fullfilment, print- en marketingoplossingen. Voor jou als klant verandert er niets. We blijven wie we zijn, met dezelfde naam, hetzelfde team en met hetzelfde brede aanbod van producten en diensten zoals je van ons gewend bent.”

Paolofiorelli Annettedales

In het gezamenlijke persbericht vertellen de bedrijven zelf:
Multicopy blijft als zelfstandig bedrijf opereren en behoudt het huidige managementteam. Het hoofdkantoor van Multicopy blijft in Almere. De bedrijven behouden hun individuele namen, bedrijfsconcepten en merken. “Dit is een opwindende ontwikkeling voor het Multicopy-franchisesysteem”, zegt Annette Dales, algemeen directeur Multicopy. “Door krachten te bundelen met MBE Worldwide ontstaan er unieke mogelijkheden om samen te werken met collega’s die op dezelfde manier doordrenkt zijn van het beheren van een franchisenetwerk van ondernemers.”
“Multicopy past strategisch uitstekend bij MBE vanwege het door de ondernemer gedreven, mensgerichte, klantgerichte bedrijfsmodel, dat een aanvulling vormt op onze MBE-activiteiten en -cultuur”, aldus Paolo Fiorelli, voorzitter en CEO van MBE. “We zijn verheugd om Multicopy te verwelkomen binnen de MBE-familie en om samen te werken om hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze zakelijke en particuliere klanten op het gebied van print en marketing.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK