Opening Multicopy Alkmaar in De Telefooncentrale

Multicopy Alkmaar opende op 11 september haar deuren in De Telefooncentrale van Alkmaar.

Ondernemers Roland en Sharon Karsten zijn al meer dan twintig jaar actief in de regio met de Multicopy-vestiging in Heerhugowaard.

Multicopy Alkmaar Telefooncentrale Roland SharonRoland: “We werken al veel voor bedrijven en instellingen in Alkmaar, maar we wilden ons graag écht onder de Alkmaarse ondernemers begeven en hen tegelijkertijd meer bieden. Daarom openen we in De Telefooncentrale een inspiratieruimte. Bedoeld om te inspireren en onder het genot van een kop verse koffie te sparren over alle mogelijkheden.”

Samen met hun medewerkers leveren Roland en Sharon verrassende en passende communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven en (overheids)instellingen in de regio.

Sharon: “Iedereen kent ons misschien van het ontwerpen en produceren van diverse communicatiematerialen, zoals: flyers, brochures, posters en direct mailings. Maar we zijn veelzijdiger dan dat. Zo coördineren we ook de interne en externe communicatie binnen bedrijven, en organiseren we Refresh Talks. Tijdens deze bijeenkomsten delen we onze kennis en geven we deelnemers praktische communicatiehandvatten, die direct toepasbaar zijn binnen hun organisatie.”

(Beeld) bron: Multicopy

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK