Opening Multicopy Alkmaar in De Telefooncentrale

Multicopy Alkmaar opende op 11 september haar deuren in De Telefooncentrale van Alkmaar.

Ondernemers Roland en Sharon Karsten zijn al meer dan twintig jaar actief in de regio met de Multicopy-vestiging in Heerhugowaard.

Multicopy Alkmaar Telefooncentrale Roland SharonRoland: “We werken al veel voor bedrijven en instellingen in Alkmaar, maar we wilden ons graag écht onder de Alkmaarse ondernemers begeven en hen tegelijkertijd meer bieden. Daarom openen we in De Telefooncentrale een inspiratieruimte. Bedoeld om te inspireren en onder het genot van een kop verse koffie te sparren over alle mogelijkheden.”

Samen met hun medewerkers leveren Roland en Sharon verrassende en passende communicatieoplossingen voor steeds meer bedrijven en (overheids)instellingen in de regio.

Sharon: “Iedereen kent ons misschien van het ontwerpen en produceren van diverse communicatiematerialen, zoals: flyers, brochures, posters en direct mailings. Maar we zijn veelzijdiger dan dat. Zo coördineren we ook de interne en externe communicatie binnen bedrijven, en organiseren we Refresh Talks. Tijdens deze bijeenkomsten delen we onze kennis en geven we deelnemers praktische communicatiehandvatten, die direct toepasbaar zijn binnen hun organisatie.”

(Beeld) bron: Multicopy

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK