Print Pakt in De Telefooncentrale

BB150608PrintPaktOp zaterdag 13 juni spreekt Alex Kunst, alias Mr. Print Pakt, tijdens de ‘Dag van de Verbinding’ in de Alkmaarse Telefooncentrale over de combinatie web en print.

De Dag van de Verbinding is een initiatief van bedrijven in de regio Alkmaar. Het idee om ruimte te geven aan de Print Pakt-campagne komt van een cluster van samenwerkende communicatie- en ict-bedrijven die de kracht van de combinatie van web en print onder de aandacht willen brengen. Dat is namelijk de insteek van Print Pakt, een initiatief van branchevereniging KVGO, dat via een website (printpakt.nl), nieuwsbrieven, evenementen, workshops en andere activiteiten informatie geeft aan zowel grafici als hun klanten.

Om de campagne een gezicht te geven werd journalist Alex Kunst gevraagd om de boodschap als ‘Mr. Print Pakt’ uit te dragen via presentaties, workshops en publicaties. Op 20 mei organiseerde Print Pakt het evenement Print Pakt Live in Scherpenzeel (zie foto), met sprekers als Willem Overbosch van Dutch Network Group en Marlous Spaven van TIM Dialogue marketing die met praktijkvoorbeelden aangaven dat de combinatie van drukwerk en internet sterker is dan de som der delen. Het evenement werd door ruim honderd grafici bezocht. Ook de eerste workshops waren een succes en leverden positieve feedback op.

Voor meer informatie: www.printpakt.nl en http://dtc.instantmagazine.com/dag-van-de-verbinding/13juni#

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK