CODA Paper Art 2015

Coda Posterbeeld_Paper_Art_2015Een reusachtig edelhert van origami, de immense vleugel van Ikaros, sprookjesachtige maskers en opvallende sieraden van papier. Het is allemaal te zien van 7 juni tot 25 oktober tijdens CODA Paper Art in CODA Museum Apeldoorn.

Papier en karton zijn relatief eenvoudige en naar verhouding goedkope materialen. In combinatie met traditionele en moderne technieken en de inspiratie van de kunstenaar ontvouwt het papier zich in oneindige mogelijkheden en heeft het een verbluffende zeggingskracht. Het museum biedt alle ruimte aan de kunstwerken en een bijzondere selectie sieraden van 36 kunstenaars uit binnen- en buitenland die papier en karton centraal stellen in hun werk.

De natuur als inspiratiebron of uitgangspunt is in grote veelzijdigheid vertegenwoordigd in CODA Paper Art 2015.

Meer info: https://youtu.be/bD8DRoiNKl4

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK