Boekenweek in CODA

BW2Dit jaar vindt de 81e Boekenweek plaats, van 12 tot en met 20 maart. In Apeldoorn besteedt CODA een uitgebreid programma hieraan. Met de mooiste boeken, maar ook met een interview met Connie Palmen en een avond met en door Maarten van Rossem.

Het thema van de Boekenweek hangt dit jaar samen met de Frankfurter Buchmesse 2016, waar Nederland en Vlaanderen samen gastland zijn. Onder het motto ‘Was ich noch zu sagen hätte’ richt de Boekenweek zich op grote buur Duitsland. Met dit motto als uitgangspunt geeft CODA graag het woord aan Connie Palmen en Maarten van Rossem. Met een bibliotheek, museum en archief onder één dak is elk verhaal bij CODA een kruisbestuiving tussen literatuur, kunst en geschiedenis.

Esther Gerritsen is schrijver van het Boekenweekgeschenk Broer. Traditiegetrouw mag je op de laatste dag in de Boekenweek (dit jaar zondag 20 maart), gratis reizen bij de NS als je dit boek bij je hebt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK