Boekenweek in CODA

BW2Dit jaar vindt de 81e Boekenweek plaats, van 12 tot en met 20 maart. In Apeldoorn besteedt CODA een uitgebreid programma hieraan. Met de mooiste boeken, maar ook met een interview met Connie Palmen en een avond met en door Maarten van Rossem.

Het thema van de Boekenweek hangt dit jaar samen met de Frankfurter Buchmesse 2016, waar Nederland en Vlaanderen samen gastland zijn. Onder het motto ‘Was ich noch zu sagen hätte’ richt de Boekenweek zich op grote buur Duitsland. Met dit motto als uitgangspunt geeft CODA graag het woord aan Connie Palmen en Maarten van Rossem. Met een bibliotheek, museum en archief onder één dak is elk verhaal bij CODA een kruisbestuiving tussen literatuur, kunst en geschiedenis.

Esther Gerritsen is schrijver van het Boekenweekgeschenk Broer. Traditiegetrouw mag je op de laatste dag in de Boekenweek (dit jaar zondag 20 maart), gratis reizen bij de NS als je dit boek bij je hebt.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK