54 miljoen dollar voor Blippar

BB160307 BlipparBlippar, het bedrijf dat Layar in 2014 kocht, heeft in een nieuwe financieringsronde 54 miljoen dollar opgehaald.
De nieuwe investeringsronde werd geleid door het investeringsfonds van de staat Maleisië, Khazanah Nasional Berhad. Reeds zittende investeerders namen ook deel aan deze ronde.
Met de nieuwe financiering wil Blippar zijn ambitie realiseren om ‘s werelds grootste ‘visuele ontdekkingsmiddel’ te worden. Concreet betekent dat, dat wordt geïnvesteerd in nieuw personeel en marketing om meer gebruikers aan de mobiele app te binden.

(bron: Emerce)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK