Nog zeven dagen tot Print Pakt Live Gorinchem

Over precies een week gaat Print Pakt Live in Gorinchem van start.

Inschrijven voor de drie keer drie workshops op het Print Pakt Kennisplein is nog mogelijk. Print Pakt Live maakt deel uit van de Grafische Vakbeurs en Vakbeurs Sign. Deze vinden plaats van 14 tot 17 maart in de Evenementenhal in Gorinchem. Print Pakt Live is een initiatief van het KVGO.

Met informatieve workshops laat Print Pakt zien hoe drukwerk en digitaal elkaar versterken. Waar liggen de kansen in de hedendaagse communicatiewereld? Met een stand van liefst 80 vierkante meter, centraal op de beursvloer, krijgt Print Pakt Live het karakter van een ontmoetingsplek en kennisplein. Met workshops, de premediaprof, een dagelijkse tombola en een vermakelijk filmprogramma.

Gratis toegang
Je kunt jezelf hier gratis registeren voor het evenement. Meer weten over het programma met Jos Steutelings, Peter Villevoye, Toob Alers, Erik Timmermans, Pieter Kers, Eddy Hagen, Patrick Verkaart, Albert Noppen en Richard Leloux? Klik hier.

Dagelijkse tombola
Alle stands gezien? Even bijtanken? Dat kan op het Print Pakt Kennisplein. Kom op adem. Kom langs, haal informatie. Lever je (papieren) visitekaartje, of je bevestigingsmail voor een workshop in bij de balie op het Kennisplein. Elke dag gaat een gelukkige prijswinnaar – die wel persoonlijk aanwezig moet zijn – naar huis met een coole, blikverruimende, digitale Ricoh 360 camera.

De premediaprof
Peter Villevoye, erkend Adobe-specialist, treedt tijdens Print Pakt Live een aantal malen op en krijgt een eigen hoek op het Kennisplein. Daar zal hij met het beeldscherm voor zich, uiteenlopende dringende en praktische vragen op het gebied van premedia-software beantwoorden. Zijn optreden wordt mogelijk gemaakt door het GLU te Utrecht.

Videoclips
Op het Print Pakt Live Kennisplein vindt een doorlopende voorstelling plaats van interessante videoclips. Innovatie en de combinatie print en digitaal zijn de leidende thema’s.

Dagkrant
Tijdens de beurs verspreidt Print Pakt een dagkrant met nieuws en het workshop-programma. Ook zullen er compacte interviews worden gefilmd, semi-live te bekijken op het KVGO YouTube-kanaal. En wat te denken van de uitreiking van de innovatie Award van het CMBO?

Vertier
Vernieuwen moet en zonder Print Pakt Live workshops kom je als bedrijf niet verder. Maar lachen mag zeker op het Print Pakt Live Kennisplein. En wat is een betere plek om met collega’s of concurrenten de laatste nieuwtjes uit te wisselen? Moe van alle gesprekken? Dompel je onder in de muziek, of laat je betoveren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK