Print Pakt Live tijdens Dutch Design Week

BB150608PrintPaktPrint Pakt zal dit jaar aanwezig zijn tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven die van 22 tot en met 30 oktober plaatsvindt. Print Pakt, de organisatie die de rol van print en drukwerk in de crossmediamix wil promoten, wil hiermee grafisch Nederland een podium geven tijdens deze internationale beurs voor de creatieve industrie.
De Dutch Design Week richt zich op internationale ontwerpers in allerlei disciplines en trekt naar verwachting dit jaar zo’n 275.000 bezoekers. Print Pakt krijgt de beschikking over een eigen locatie bij Yksi Expo. Er is een doorlopend programma (Print Pakt Live) van presentaties en workshops door grafisch ontwerpers, papierspecialisten, drukkers en binders en er zal een expositie zijn met grafische hoogstandjes. Het doel is de mogelijkheden van het grafisch product de meerwaarde van print in combinatie met digitaal te tonen.
Bron: Print Pakt


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK