Print Pakt Live op de Dutch Design Week

De Dutch Design Week (DDW) vindt voor de 15e keer plaats. Thema dit jaar is: The making of. Het maakproces en de makers staan daarmee centraal. Papier en karton zijn op verschillende manieren aanwezig: stoelen, kasten, verpakkingen, gadgets, “je kunt het zo gek niet bedenken”. En natuurlijk print en grafisch ontwerp. Alles van en op papier en karton. De DDW is ook voor papierliefhebbers een grote inspiratiebron.

ddw-workshop-marchelma-kopie

Print Pakt, het initiatief van het KVGO om de effectieve eigenschappen van print te promoten, stelde een route samen met hoogtepunten van grafisch ontwerp in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week. Deze The Paper Trail bevat een keur aan mooie, opvallende en interessante grafische ingrediënten. Maar er is meer. In de Black Box van designwinkel Yksi, midden in het hart van de Design Week op Strijp S, vindt negen dagen lang Print Pakt Live! plaats met inspirerende sprekers, spectaculair drukwerk, tafelsessies en films. Papierenkarton.nl is ook aanwezig in Yksi om bezoekers te ontvangen en uitleg te geven over de prachtige, duurzame eigenschappen van papier en karton. En die bezoekers zijn er. Met gemiddeld 1000 bezoekers per dag in de eerdergenoemde Black Box, mag Print Pakt Live een succes worden genoemd. Een geweldige promotie van print en papier.

Bezoekers ontvangen kaarten van bedrijven die meedoen aan het project Op de kaart. Met dit project kunnen grafische ondernemers, die niet persoonlijk aanwezig zijn, zich op de DDW presenteren. De DDW duurt tot en met zondag 30 oktober. Dus grijp je kans, ga kijken en bezoek Print Pakt Live!

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK