Website Print Pakt Live op Dutch Design Week in de lucht

De website met alle informatie over Print Pakt Live op de Dutch Design Week in Eindhoven (21- 29 oktober) is in de lucht. Uiteraard is het workshopprogramma te vinden, bijzonderheden over de expositie en aandacht voor de Op de kaart-actie.
Joost Swarte tekent voor het ontwerp van de Black Box in Yksi (Torenallee 22-04). Inspirerende workshops, verrassende afwerkingstechnieken en vernieuwende verpakkingen tonen de vitaliteit van het grafisch product.

Elke dag zijn er workshops. Aan tafel met de makers en ontwerpers is daarbij het motto. Aan bod komen onder andere: typografie, bindtechnieken, papier, bijzondere grafische producties, winnaars en de verhalen achter de totstandkoming van opmerkelijke juwelen.

Wat is er nog meer te zien en te beleven in de Black Box? Bijvoorbeeld: de grafische industrie in negen pictogrammen, door de ogen van Joost Swarte. Een greep uit grafische juweeltjes die ontwerpers, samen met drukkers en binders, in het afgelopen jaar maakten. En vijftien tinten wit papier, ingelijst en wel als toppunt van tactiliteit. Ruiken mag, aanraken moet.

Twee lessenaars bevatten de top van grafisch kunnen. Kleine en grotere boeken en brochures, die op een bijzondere manier zijn afgewerkt. Daarnaast: schoolvoorbeelden van verpakkingen, die niet alleen beschermen, maar ook verleiden.

Op de kaart
‘Kies een kaart en post ‘m portvrij!’ Met ‘Op de kaart’ geven drukkers en ontwerpers hun gratis mee te nemen visitekaartje af. Maak een keuze uit de tientallen oogverblindende ontwerpen. Kies, adresseer, stempel en – met dank aan PostNL – gooi een of meerdere kaarten direct in de oranje bus op weg naar de gelukkige ontvanger.

En verder?
Laat je visitekaartje, of naam en e-mailadres achter en abonneer je daarmee op de kosteloze, wekelijkse nieuwsbrief van Print Pakt. Bovendien maak je kans op een gesigneerd boek van Joost Swarte. Elke dag één.
Stop de Print Pakt Live Paper-trail in je zak en start je eigen rondleiding langs de grafische topstukken die elders op de Dutch Design Week te vinden zijn.

Meer weten? Klik hier.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK