Refresh Gesprekken met Multicopy Rotterdam

“We geven bedrijven, organisaties en overheid in de regio graag de grootsheid die ze verdienen”, vertelt de Rotterdamse Multicopy ondernemer Loes de Bie in een interview op Multicopy.nl. “Tijdens een Refresh Gesprek staan we samen met een ondernemer stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie.”

Vanwege de recente verhuizing van Multicopy Rotterdam Centrum naar het Scheepvaartkwartier, willen zij ook andere ondernemers de kans geven om met een frisse blik naar hun eigen onderneming te kijken. Het team in het Scheepvaartkwartier staat paraat als communicatiecentrum voor het MKB. Loes de Bie: “Of het nu gaat om effectieve direct mailings, folderpresenta­ties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl. Vanaf deze locatie kunnen we hen maximaal ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen.” Communicatie Adviseur Mandy de Vries: “Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design. Daar begint alles mee.”

De eerste vijf ondernemers die een Refresh Gesprek aanvragen, krijgen deze sessie kosteloos aangeboden.

Bron: Multicopy.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK