Refresh Gesprekken met Multicopy Rotterdam

“We geven bedrijven, organisaties en overheid in de regio graag de grootsheid die ze verdienen”, vertelt de Rotterdamse Multicopy ondernemer Loes de Bie in een interview op Multicopy.nl. “Tijdens een Refresh Gesprek staan we samen met een ondernemer stil bij hun onderneming en gaan we terug naar de kern. Hun passie en hun uitdaging. Deze brengen we vervolgens succesvol naar buiten in uitstraling en communicatie.”

Vanwege de recente verhuizing van Multicopy Rotterdam Centrum naar het Scheepvaartkwartier, willen zij ook andere ondernemers de kans geven om met een frisse blik naar hun eigen onderneming te kijken. Het team in het Scheepvaartkwartier staat paraat als communicatiecentrum voor het MKB. Loes de Bie: “Of het nu gaat om effectieve direct mailings, folderpresenta­ties, gevelreclame, autobelettering, websites, sign, e‑mailings, posters, vlaggen, promotionele artikelen en bedrijfskleding of de creatie en de uitvoering van een huisstijl. Vanaf deze locatie kunnen we hen maximaal ondersteunen met effectieve communicatieoplossingen.” Communicatie Adviseur Mandy de Vries: “Iedereen kent ons misschien nog wel van het druk- en printwerk, maar we zijn altijd heel innovatief geweest en gebleven. Zo zijn we heel sterk in advies en design. Daar begint alles mee.”

De eerste vijf ondernemers die een Refresh Gesprek aanvragen, krijgen deze sessie kosteloos aangeboden.

Bron: Multicopy.nl

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK