Multicopy wint award

IMG_1772Multicopy The Communication Company is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Communicatie-oplossingenbranche.
De Nationale Business Succes Award is een Nederlandse jaarlijkse ondernemersprijs, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Multicopy een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Multicopy, want men is continu bezig zijn diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.’
Uit het juryrapport: “Bijna 45 jaar vernieuwend in Nederland. In een tijd dat het gewoon was om bij de drukker wekenlang te wachten op je visitekaartjes, is Multicopy in Nederland begonnen. Vooruitstrevend is het bedrijf altijd gebleven. Met als doel het MKB te ondersteunen met bereikbare en nieuwe communicatiemiddelen – snel, efficiënt en zonder zorgen. De zelfstandige ondernemers van Multicopy The Communication Company leveren een breed scala aan eigentijdse communicatiemiddelen, van sign, druk en print tot websites, apps, DM en promotionele artikelen. Multicopy is opgericht in 1972. De centrale organisatie is gevestigd in Amsterdam en men kent zo’n 70 (franchise)vestigingen, verspreid over heel Nederland. Multicopy is onderdeel van het Amerikaanse concern Franchise Services Inc, de grootste franchiseketen ter wereld op het gebied van drukwerk, printen en digitale diensten.”
De vestigingen van Multicopy zijn nu letterlijk van alle markten thuis als het gaat om drukwerk, maar ook conceptontwikkeling. Logo-ontwerp, huisstijlen, teksten, websites, apps voor de smartphones, noem maar op. Echte one-stop-shops. Annette Dales, directeur van Multicopy, heeft uitstekend begrepen hoe zij Multicopy moet klaarstomen voor de komende decennia. Zij bouwde het bedrijf om tot een full service dienstverlener voor alle communicatieproducten en communicatie-oplossingen waar de wereld van nu om vraagt. Niets dan complimenten voor deze intelligente en strategisch goed doordachte opzet.’

‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van Multicopy een topper en de terechte winnaar in deze branche ’, aldus de Nominatiecommissie.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK