Waar is WiFi gratis en waarom is dat belangrijk?

Schermafbeelding 2016-07-19 om 20.51.04Het Wereld Economisch Forum ziet gratis internettoegang als een middel om de levensomstandigheden van wereldburgers te verbeteren. Gratis een snelle WiFi verbinding speelt daar een belangrijke rol in. Op weforum kun je zien waar dat mogelijk is. Opvallend is dat de Baltische staten, die het economisch ook steeds beter doen, de ranglijst aanvoeren. Nederland doet het niet slecht, maar is een middenmoter. Amerika is net zoals in andere zaken erg verdeeld, in sommige (rijke en overwegend blanke) gebieden is het perfect geregeld en in andere gebieden is Amerika een ontwikkelingsland.


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK