Multicopy Ondernemers van het Jaar 2017

Tijdens de 22ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen, zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot Franchisenemers van het Jaar 2017. Peter en Erika Moes hebben twee vestigingen van Multicopy The Communication Company in Lelystad en Almere.

“Peter en Erika zijn dit jaar 25 jaar ondernemer van Multicopy, en vallen op doordat zij als één man met hun team opereren. Peter en Erika Moes investeren in kennis, in nieuwe communicatiediensten en in uitstraling, en hebben ook een sterke band met hun opdrachtgevers. Zij zijn een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers, in hoe zij hun bedrijf hebben veranderd in een compleet communicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl.” Aldus algemeen directeur Gerard Slot, citerend uit het juryrapport.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK