Multicopy Ondernemers van het Jaar 2017

Tijdens de 22ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen, zijn Peter en Erika Moes uitgeroepen tot Franchisenemers van het Jaar 2017. Peter en Erika Moes hebben twee vestigingen van Multicopy The Communication Company in Lelystad en Almere.

“Peter en Erika zijn dit jaar 25 jaar ondernemer van Multicopy, en vallen op doordat zij als één man met hun team opereren. Peter en Erika Moes investeren in kennis, in nieuwe communicatiediensten en in uitstraling, en hebben ook een sterke band met hun opdrachtgevers. Zij zijn een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers, in hoe zij hun bedrijf hebben veranderd in een compleet communicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl.” Aldus algemeen directeur Gerard Slot, citerend uit het juryrapport.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK