Nieuwe eigenaar Multicopy Harderwijk

Peter Rotering van Multicopy Harderwijk gaat met pensioen en draagt het ondernemerschap van zijn vestiging over aan Martijn Tromp, eigenaar van Multicopy Diemen.

Peterrotering Martijntromp Multicopy Harderwijk

25 jaar lang heeft Peter Rotering met hart en ziel gewerkt aan de opbouw van zijn Multicopy Harderwijk. Nu hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, vond hij het tijd om zijn bedrijf in vertrouwde handen over te dragen. Peter: “Ik ken Martijn Tromp vanuit het Multicopy-netwerk, want hij heeft al een succesvolle Multicopy-vestiging in Diemen. Hij was op zoek naar uitbreiding en die kon ik hem met Multicopy Harderwijk bieden. Ik heb er bovendien alle vertrouwen in dat Martijn en zijn team Multicopy Harderwijk verder kunnen laten groeien. Met al hun ervaring en de speciale grootformaat printer, waarmee zij ook koffers en veel andere materialen kunnen printen, hebben zij mijn klanten in Harderwijk en omstreken heel veel toegevoegde waarde te bieden.”

Ondernemer Martijn Tromp: “Dat klopt. Wij hebben als enige in Europa een verhoogde UV-printer waarmee we onder meer koffers kunnen printen. Het printen van koffers heeft echt een enorme vlucht genomen. Nu is het wel wat rustiger op dat gebied omdat er niet gereisd wordt, maar de vraag is enorm, dus als we straks weer mogen dan gaat het hier helemaal los.”

Bron: Multicopy.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK