Multicopy terug in Noord-Limburg

Multicopy is weer helemaal terug in Noord-Limburg. Robert Gijsbers, tevens ondernemer van Multicopy Nijmegen, zal nauw gaan samenwerken met NLW Groep, om deze maand, en in de vertrouwde omgeving van het bedrijvencentrum van NLW Groep in Venray, een Multicopy-vestiging te starten.

Met de vestiging in Venray is Multicopy weer helemaal terug in Noord-Limburg. Solide, betrouwbaar en – vooralsnog – in de vertrouwde omgeving van het bedrijventerrein van NLW Groep in Venray. Dit voorjaar zal ook de uitrol plaatsvinden naar Venlo en Peel en Maas.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK