Loes de Bie is Multicopy Ondernemer van het Jaar 2016

 

Tijdens de 21ste Conventie van Franchise Services in Hotel Vianen, is Loes de Bie uitgeroepen tot de Franchisenemer van het Jaar 2016. Loes de Bie heeft haar vestiging van Multicopy The Communication Company in Rotterdam Centrum.

“Loes de Bie heeft bijna 20 jaar geleden het bedrijf van haar vader overgenomen. De Bie investeert in kennis, in nieuwe communicatiediensten zoals sign, in kennis en in uitstraling en heeft een sterke band met haar opdrachtgevers. Zij is een voorbeeld voor veel Multicopy-ondernemers, in hoe zij haar bedrijf heeft veranderd in een compleet communicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Met recht Multicopy The Communication Company nieuwe stijl”, aldus algemeen directeur Gerard Slot, citerend uit het juryrapport.

Verkoper van het Jaar

Mandy de Vries (ook van Multicopy Rotterdam Centrum) won de prestigieuze titel van Verkoper van het Jaar 2016. Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland: “Verkoper is eigenlijk een verkeerde naam voor Mandy. Zij is adviseur, inspirator, bedenker, communicatieregisseur en veel meer. Voor haar klanten bedenkt zij efficiënte communicatieoplossingen, waarbij zij veel verder denkt dan druk en print. Zij komt met oplossingen, waarmee haar klanten hun doelen kunnen bereiken. En dat zij dat goed doet, bewijst wel haar omzetgroei.”

Multicopy Utrecht:

De nummer 1 van Multicopy in 2016

Tijdens de Conventie is de Top 10 over 2016 bekendgemaakt van de grootste Multicopy-bedrijven. Thedor en Nicole Hoksbergen zijn met hun vestigingen in Utrecht en Nieuwegein geëindigd op de eerste plaats.

“We merken dat onze strategie, om te veranderen in Multicopy The Communication Company, echt werkt”, zo begon Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland. “In de Top 10 staan bedrijven die veel meer doen dan druk en print, en met multimediale communicatieoplossingen voor hun klanten komen. Dat biedt zelfs in een nog steeds dalende grafische markt juist die extra kansen om te groeien. In omzet, in kwaliteit van de diensten en ook in plezier in het werk.”

In de Top 3 staan verder de bekende namen als Peter en Erika Moes (Lelystad/Almere) en Leendert Bedijn en Judith van der Zalm (Katwijk Klei-Oost/Teylingen/Den Haag Forepark).

Don Lowe, president en CEO van Franchise Services in Amerika: “Maar we zijn trots op alle Multicopy-bedrijven. Iedereen pakt de strategie van Multicopy The Communication Company goed op en ziet de omzet weer stijgen na een lange reeks van moeilijke jaren. Dat geeft nieuwe energie en inspiratie. Dat merken klanten. We gaan dan ook vol vertrouwen de toekomst in.”

 

De Top 10 in 2016 bestaat uit:

1             Multicopy Utrecht en Nieuwegein

2             Multicopy Lelystad en Almere

3             Multicopy Katwijk Klei-Oost, Teylingen en Den Haag Forepark

4             Multicopy Asten, Eindhoven en Weert

5             Multicopy Drachten

6             Multicopy Dordrecht, Spijkenisse, Schiedam en Breda

7             Multicopy Alphen a/d Rijn en Zoetermeer

8             Multicopy Rotterdam Centrum

9             MultiCopy Amsterdam Amstel, Amstelveen en IJmond

10           Multicopy Lansingerland en Bodegraven

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK