Fleece dekens printen, het kan

Groothandel in stoffen, TTS in Waddinxveen, introduceert een nieuwe stof digitaal te printen fleece dekens. Polar Fleece 250 is een 250 grams, 100% polyester microvezel stof. Volgens TTS is het uitermate geschikt voor sublimatie transfer bedrukkingen en ideaal voor het maken van digitaal te printen fleece dekens. De stof is bestand tegen pluizen, heeft een antibacteriële behandeling en kan in de wasmachine op 40 graden gewassen worden. Beide zijden zijn te beprinten en hebben hetzelfde zachte fleece gevoel.

Polar Fleece 250 is beschikbaar in rollen van 150 cm breed bij +/- 50 meter, of als afgewerkte deken. De stof is klaar om te beprinten, in rollen van 150 x 100 cm verpakt per 25 stuks in een doos.

Bron: signpro

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK