MultiPrint Ede wordt Multicopy The Communication Company | Ede

Robert Levöleger, eigenaar van Multicopy Apeldoorn, heeft in Ede het grafische bedrijf MultiPrint Ede overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Multicopy The Communication Company | Ede, maar met behoud van het bekende en ervaren team medewerkers.

Ondernemer Robert Levöleger: “voor ons is de overname een logische stap, omdat we in de regio alle moderne communicatiediensten kunnen aanbieden aan bedrijven en organisaties. We bieden naast bijna alles wat gedrukt of geprint kan worden ook DM-oplossingen, maar ook websites en apps. En natuurlijk ook de daarbij behorende (grafische) vormgeving. Dat is precies de reden waarom we in Ede wilden uitbreiden, en daar deed zich de kans voor om MultiPrint over te nemen.”

Bij Multicopy aan de Morsestraat 22C in Ede werken Alice Bakker en Marlies Keizer, allang geen onbekenden meer in het Edese bedrijfsleven. Levöleger: “het is een ervaren en goed team, dat enthousiast is om, naast de eigen knowhow op communicatiegebied, ook het inmiddels sterk uitgebreide dienstenpakket naar de Edese ondernemers te brengen.”

 


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK