Vlogserie Reclameland

In een speciale vlogserie op YouTube geeft Reclameland een kijkje achter hun immense grafische schermen in Westerbroek. Er zijn investeringen in nieuwe productiehallen – van 10.000 m2 naar 35.000 m2 – en in nieuwe machines. In de nieuwe vlogs neemt Wouter Haan alle klanten – en andere geïnteresseerde kijkers – mee in het procces achter één van de grootste internetdrukkerijen in Nederland.

ReclamelandDirecteur Wouter Haan vertelt in de eerste vlog Sneak Preview? Neh! dat hij de komende maanden diverse vlogs zal presenteren, “om te laten zien welke nieuwe producten we hebben bedacht en welke machines daarbij horen.”

Vlog twee met de titel Nanotechnologie? gaat in op één van de meest revolutionaire nieuwe machines: de Landa pers. De enthousiaste ondernemer zoomt in op de digitale pers die werkt met nanotechnologie. De opbouw is een behoorlijke klus – en daarvan houdt hij je via dit kanaal verder op de hoogte!

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK