Vlogserie Reclameland

In een speciale vlogserie op YouTube geeft Reclameland een kijkje achter hun immense grafische schermen in Westerbroek. Er zijn investeringen in nieuwe productiehallen – van 10.000 m2 naar 35.000 m2 – en in nieuwe machines. In de nieuwe vlogs neemt Wouter Haan alle klanten – en andere geïnteresseerde kijkers – mee in het procces achter één van de grootste internetdrukkerijen in Nederland.

ReclamelandDirecteur Wouter Haan vertelt in de eerste vlog Sneak Preview? Neh! dat hij de komende maanden diverse vlogs zal presenteren, “om te laten zien welke nieuwe producten we hebben bedacht en welke machines daarbij horen.”

Vlog twee met de titel Nanotechnologie? gaat in op één van de meest revolutionaire nieuwe machines: de Landa pers. De enthousiaste ondernemer zoomt in op de digitale pers die werkt met nanotechnologie. De opbouw is een behoorlijke klus – en daarvan houdt hij je via dit kanaal verder op de hoogte!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK