Oprichter Jeroen Dijk geen aandeelhouder meer van Reclameland

ReclamelandReclameland maakt bekend dat Jeroen Dijk (links foto) niet langer aandeelhouder is van de online drukkerij. Sinds juli 2014 heeft Jeroen Dijk al afstand gedaan als directielid, maar hij is nog altijd nauw betrokken bij Reclameland. Wouter Haan is met dit besluit volledig eigenaar van de online drukkerij.
Voor Jeroen Dijk zit het pionieren er op. ‘In januari 2008 was Reclameland een bedrijf met één medewerker en een stagiair. Voor Wouter en mij de grote uitdaging om Reclameland neer te zetten als sterk merk. Nu, acht jaar later, kan ik zeggen dat dat is gelukt.’ Bij Reclameland werken op dit moment vijftig mensen en de internetdrukkerij bedient zo’n 60.000 klanten in binnen- en buitenland. Dagelijks produceert de online drukkerij zo’n vijfhonderd drukwerkopdrachten. Het assortiment bestaat onder meer uit visitekaartjes, flyers, briefpapier, spandoeken, bierviltjes en magazines.
Bron: Reclameland

Lees ook:


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK