Reclameland komt met tv commercial

reclamelandOnline drukkerij Reclameland is vanaf vandaag dagelijks te zien op de zender RTL4. Enkele maanden lang maakt een televisiespot deel uit van een grootse reclamecampagne genaamd ‘Druk met drukwerk’. De reclamecampagne gaat van start op maandag 19 september om 6.30 uur. Elke werkdag worden de vier verschillende televisiespotjes uitgezonden voorafgaand aan het RTL Nieuws.
In de 4 verschillende commercials acteren 5 eigen medewerkers. Hiermee wil de online drukkerij benadrukken dat zij volledig zelf drukken.
Reclameland is in 2008 gestart met één medewerker en één stagiair. Inmiddels telt de drukkerij 90 medewerkers en produceert Reclameland 1000 drukwerkopdrachten.
Tot online drukkerij Reclameland behoren onder meer drukwerksites Drukland.nl en Flyerzone.
Bron: Reclameland


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK