Reclameland stelt nieuwe norm in levertijden

In een ingezonden artikel in vakblad Marketingtribune laat Reclameland weten nog snellere levertijden te kunnen garanderen. Reclameland heeft de norm voor het aanleveren van bestanden en het uitleveren van drukwerk nog scherper gesteld. Als klanten de bestanden (voor offsetdruk) op werkdagen voor 14.00 uur ’s middags aanleveren, krijgen zij het drukwerk de volgende dag geleverd. En dat geldt voor grote oplagen. Voor kleine(re)oplagen kan zelfs tot 18.00 uur bestanden (voor digitaal drukken) worden aangeleverd, om het drukwerk de volgende dag in huis te hebben. Let wel, dit gaat om op maat gemaakt drukwerk, niet eens om herhaalorders. Naar eigen zeggen zijn de supersnelle levertijden mogelijk door een zeer efficiënt productieproces.
In 2008 begon Wouter Haan met Reclameland. De online drukkerij telt inmiddels meer dan 100 medewerkers en produceert dagelijks meer dan 1.000 drukwerkopdrachten. Haan is sinds 2015 ook eigenaar van drukwerksite Flyerzone.

Bron: Marketingtribune

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK