Drukwerkdeal.nl gaat in zee met verspreider Spotta

Drukwerkdeal.nl gaat samenwerken met Spotta. Spotta is een dochterbedrijf van PostNL en verspreider van huis-aan-huisbladen, gepersonaliseerde folderpakketten en online folders.
Klanten die hun drukwerk bij Drukwerkdeal.nl laten drukken, kunnen dit drukwerk voortaan laten verspreiden door Spotta. Met de samenwerking speelt de onlinedrukker in op de groei in huis-aan-huisverspreiding.
Volgens beide partijen passen zij goed bij elkaar. Drukwerkdeal.nl verzorgt veel drukwerkverspreiding voor het MKB, waarvoor huis-aan-huisverspreiding een goed middel is om het lokale aspect te benutten. Dankzij de landelijke dekking van Spotta, kan het drukwerk overal in Nederland op de mat vallen.

Bron: emerce

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK