Drukwerkdeal op de beurs met breed assortiment, standnummer 538

Logo_DWD+Payoff_FC

Drukwerkdeal.nl is dé webshop voor al je drukwerk. We staan garant voor een hoge kwaliteit, persoonlijke service (als ‘de drukker om de hoek’) en korte levertijden. Omdat wij als marktleider de mogelijkheden hebben om slim te combineren en efficiënt te produceren kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Op de beurs presenteren wij ons brede assortiment, gecombineerd met de gebruiksvriendelijke website.

Of het nou gaat om visitekaartjespostersfoldersspandoekenbeurs- en presentatiewanden, relatiegeschenken of textiel; Drukwerkdeal.nl regelt het! En dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment dat Drukwerkdeal.nl te bieden heeft.

Drukwerkdeal.nl

Solingenstraat 8

7421 ZT Deventer
088-8855222
www.drukwerkdeal.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK