Drukwerkdeal op de beurs met breed assortiment, standnummer 538

Logo_DWD+Payoff_FC

Drukwerkdeal.nl is dé webshop voor al je drukwerk. We staan garant voor een hoge kwaliteit, persoonlijke service (als ‘de drukker om de hoek’) en korte levertijden. Omdat wij als marktleider de mogelijkheden hebben om slim te combineren en efficiënt te produceren kunnen wij scherpe prijzen hanteren.

Op de beurs presenteren wij ons brede assortiment, gecombineerd met de gebruiksvriendelijke website.

Of het nou gaat om visitekaartjespostersfoldersspandoekenbeurs- en presentatiewanden, relatiegeschenken of textiel; Drukwerkdeal.nl regelt het! En dit is nog maar een kleine greep uit het brede assortiment dat Drukwerkdeal.nl te bieden heeft.

Drukwerkdeal.nl

Solingenstraat 8

7421 ZT Deventer
088-8855222
www.drukwerkdeal.nl

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK