Condor Sign met breed assortiment SIGN producten op de Vakbeurs

15 Jaar geleden begonnen als groothandel op het gebied van mobiele presentatie-systemen, is Condor Sign uitgegroeid tot een internationale leverancier met een breed assortiment SIGN producten voor de reclame- en printbranche.

Dagelijks bedient het bedrijf een grote, internationale klantenkring met uiteenlopende vragen op het gebied van mobiele presentatiesystemen. Vanuit een magazijn van 4.000 m2 worden containers met SIGN producten vanuit de hele wereld aan- en afgevoerd.  Elke bestelling wordt door logistieke medewerkers nauwkeurig gecontroleerd en verpakt. Kwaliteit en snelheid staan daarbij centraal.

Creativiteit, klantvriendelijkheid en continue productvernieuwing is het onderscheid binnen de branche. Denken in mogelijkheden en vooral handelen in oplossingen!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK