Condor Sign met breed assortiment SIGN producten op de Vakbeurs

15 Jaar geleden begonnen als groothandel op het gebied van mobiele presentatie-systemen, is Condor Sign uitgegroeid tot een internationale leverancier met een breed assortiment SIGN producten voor de reclame- en printbranche.

Dagelijks bedient het bedrijf een grote, internationale klantenkring met uiteenlopende vragen op het gebied van mobiele presentatiesystemen. Vanuit een magazijn van 4.000 m2 worden containers met SIGN producten vanuit de hele wereld aan- en afgevoerd.  Elke bestelling wordt door logistieke medewerkers nauwkeurig gecontroleerd en verpakt. Kwaliteit en snelheid staan daarbij centraal.

Creativiteit, klantvriendelijkheid en continue productvernieuwing is het onderscheid binnen de branche. Denken in mogelijkheden en vooral handelen in oplossingen!

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK