Sihl toont een breed scala aan inkjet printers en materialen voor foto- en grootformaat toepassingen, standnummer 419

Sihl logoSihl Direct is de Nederlandse verkooporganisatie van de wereldwijd actieve Diatec groep en heeft zich gespecialiseerd in grootformaat printoplossingen. Het moederbedrijf van Sihl in Duitsland is fabrikant van inktjet media en heeft inmiddels een zeer uitgebreid aanbod printmedia. De  diensten van Sihl Direct variëren van individuele behoefteanalyse en advies over het installeren van grootformaat hardware en software, evenals onderhoud en reparatie. Naast de nieuwste digitale printergeneraties distribueert Sihl Direct een omvangrijk assortiment media voor foto- en grootformaattoepassingen. De basis voor de Know-how van Sihl Direct is de directe lijn van de vijf productiefabrieken van het moederbedrijf met eigen kwaliteits- en ontwikkelingsafdelingen. Deze verbinding maakt het zelfs mogelijk speciale technische wensen en feedback van de klant te vertalen in nieuwe productinnovaties.

Op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie presenteert Sihl een breed scala aan inktjet printers zoals de Xerox IJP2000, de HP Designjet, de HP Latex, de Seiko Colorpainter M64 en Roland Print en Cut Modellen, plus haar uitgebreide assortiment aan materialen voor foto- en grootformaat toepassingen.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK