Canon toont de allerlaatste printtechnologieën en innovatieve applicaties, standnummer 421

Canon_WEB_logo

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: – Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen – Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s voor consumenten en professionele fotografen.

Tijdens de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie zoomt Canon in op de mogelijkheden die de allerlaatste printtechnologieën te bieden hebben. Canon wil haar bezoekers inspireren met innovatieve applicaties en creatieve toepassingen en denkt graag mee hoe men meer business kan genereren door het benutten van nieuwe mogelijkheden en het betreden van nieuwe markten. Of het nu gaat om high-end poster printing, industriële vlakbed applicaties of nieuwe printmedia.

In Nederland is Canon marktleider op tal van gebieden in de beeldbewerkings- en informatietechnologie. Sinds jaar en dag is Canon Graphic Arts & Industrial Wide Format (voorheen Océ Sign & Display) met haar vooruitstrevende oplossingen een belangrijke leverancier voor signmakers, drukkerijen en grafisch ondernemers. Ook Canon benut nieuwe mogelijkheden en betreedt nieuwe markten. De Vakbeurs voor de Creatieve Industrie is hét podium om de grafische, sign- en communicatiebranche hierover te informeren en om te inspireren en enthousiasmeren.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK