Canon toont de allerlaatste printtechnologieën en innovatieve applicaties, standnummer 421

Canon_WEB_logo

Canon is sinds de oprichting in 1937 een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De activiteiten van Canon in Nederland richten zich op twee duidelijk onderscheidende markten: – Business Imaging: producten en diensten op het gebied van print- en documentmanagement voor kantoor- en productieomgevingen – Consumer Imaging: foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s voor consumenten en professionele fotografen.

Op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie laat Canon zien hoe uw organisatie de mogelijkheden kan benutten van de allerlaatste printtechnologieën en innovatieve applicaties die mogelijk zijn dankzij onder andere het Océ Arizona-platform. Op die manier kan uw bedrijf werken aan een succesvolle toekomst en nieuwe markten betreden door de introductie van nieuwe toepassingen?

Deze thema’s staan centraal tijdens de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie. Kom naar de stand van Canon Graphic Arts & Industrial en laat u inspireren op het gebied van nieuwe hardware, media en (vooral) applicaties. Of het nu gaat om high-end poster printing, industriële vlakbed applicaties of nieuwe print media, Canon biedt u inspiratie voor uw business.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK