Canon Colorado 1640: eerste roll-to-roll groot formaat printer met Canon UVgel printtechnologie

Voor printbedrijven die een hoge productie capaciteit op groot formaat nodig hebben, introduceert Canon de Océ Colorado 1640. Het is de eerste roll-to-roll printer met de nieuwe Canon UVgel printtechnologie, die niet alleen een hoge productie, maar ook uitstekende printkwaliteit levert op verschillende media. Lees meer over deze nieuwe productieprinter in het onderstaande persbericht.

PERSBERICHT
Canon lanceert Océ Colorado 1640: baanbrekende innovatie in roll-to-roll printen met nieuwe UVgel-printtechnologie
Canon Europe, marktleider in imaging solutions, introduceert de Océ Colorado 1640: de eerste 64″ roll-to-roll grootformaat printer met de nieuwe Canon UVgel-printtechnologie. De UVgel-printtechnologie is door Canon ontwikkeld om een uiterst hoge productiviteit te bieden, gekoppeld aan een superieure printkwaliteit op een breed scala aan materialen en voor een maximale inzetbaarheid van de printer. De Océ Colorado 1640 is zo ontworpen, dat deze voldoet aan de hoogste industriële normen en is afgestemd op piekproducties binnen bedrijven, ongeacht hun omvang. De Océ Colorado 1640 produceert hoge volumes grootformaat printtoepassingen binnen zeer korte doorlooptijden.
Canon Europe lanceert 64” Océ Colorado roll-to-roll printer en toont aanbod GFP-oplossingen tijdens FESPA 
 
Canon Europe, markleider in imaging solutions, demonstreert tijdens FESPA 2017 (Messe Hamburg, 8-12 mei 2017) haar portfolio grootformaat printers. Ook toont zij voor het eerst de Océ Colorado 1640: de nieuwe 64” roll-to-roll printer op basis van UVgel-technologie. Canon toont twee modellen van deze nieuwe printer om bezoekers kennis te laten maken met de uitzonderlijk hoge productiviteit, kwaliteit en veelzijdige inzetbaarheid die UVgel biedt, in combinatie met het industriële ontwerp en de geautomatiseerde functies. Bezoekers kunnen bovendien een groot aantal applicaties bekijken die geproduceerd worden met de Océ Colorado 1640, zoals wand- en vloerdecoratie, banners, behang, posters en materialen voor verlichte reclameborden.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK