Canon Colorado 1650 krijgt Avery ICS-certificaat

De Colorado 1650 roll-to-roll printer van Canon en de UVgel 460-inkt hebben het certificaat van het ICS-garantieprogramma van Avery Dennison verkregen.

De certificering betekent dat de combinatie machine/inkt voldoet aan de vastgestelde kwaliteits- en duurzaamheidsnormen die Avery hanteert voor haar productieprocessen. De certificering is tot stand gekomen na zeer intensieve samenwerking tussen Canon en Avery Dennison. Dirk Brouns, Vice President Large Format Graphics bij Canon Production Printing, is blij met de certificering: “Onze inkt combineert de voordelen van eco-solvent, latex en UV in één unieke inkt.”

Canon claimt dat gebruikers van de UVgel 460-inkt, en printmedia en -laminaten van Avery Dennison erop kunnen rekenen dat de printtoepassingen buitenshuis een levensduur tot acht jaar en binnenshuis tot elf jaar hebben.

Bronnen: Canon en Avery Dennison

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK