Spannende presentatie en display mogelijkheden op de Vakbeurs 2014

folding-stand-montageGroot formaat printen is een specialiteit geworden van veel bedrijven in onze industrie. Het resultaat van die inspanningen op de juiste wijzen presenteren is ook een specialisme, een specialisme dat op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie terecht veel aandacht krijgt. Zo toont Display Concept de nieuwe Expolinc oplossingen van haar Pop-Up lijn, bestaande uit bannersystemen en balie- en brochure displays en kun je kennis maken met het assortiment display- en reclamedragers van Joalpe International. Trisco toont op haar stand welke TUV gecertificeerde oplossing het heeft op het gebied van buisklemmen, doeken en banners en bij CondorSign kun je zien dat goede kwaliteit en een klantgerichte service voor presentatie systemen niet duur hoeft te zijn. Meer informatie over deze bedrijven vind je op de speciale beurs pagina van blokboek.net.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK