Materialen Mania op de Vakbeurs 2014

materialenVan gewoon papier tot MDF platen, het moderne grafisch bedrijf kan ze allemaal bedrukken. Dat hele scala aan gewone en zeer bijzondere materialen kun je zien op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie. Zo laat Technotape oplossingen zien voor sublimatieprinters die lopen van aluminium tot MDF, toont Hexis wat er mogelijk is met wrap vinyls, laminaten en printmedia en kun je kennis maken met de handige Signcase monsterkoffers van Prestige waarmee je klanten maatwerk in sign kan laten zien.
Vink laat als sinds 1954 zien wat er mogelijk is in kunststoffen en toont haar pakket voor ambachtelijke en industriële projecten op haar Vakbeursstand. De Reclame Specialist heeft haar stand vol staan met RVS, acrylaat en glas dat het bedrijf vervaardigd in haar eigen Duitse fabriek en uit voorraad levert. C-flexx laat je zien wat je kunt besparen door online materialen te bestellen en Sihl Direct laat niet alleen grote gamma aan materialen zien maar ook haar apparatuur om die te bedrukken en Neschen toont haar nieuwste productinnovaties op het gebied van easy apply folies. Transferpapier en bedrukbaar textiel voor solvent, uv en sublimatie printers vind je op de stand van TTS waar je ook de Monti Antonio hittepersen in werking kunt zien. Materialen Mania is ook te zien op de stand van Vliesstof Kasper, een specialist in was- en schoonmaakdoeken ook voor inkjet printers. Meer informatie over deze producten vind je op onzespeciale Vakbeurs pagina.

https://www.blokboek.com/?p=1506

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK