Digitaal drukken anno 2014 op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie

ColorComAnno 2014 zijn de winstgevende mogelijkheden voor digitaal drukken binnen het bereik van iedere grafische ondernemer. Op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie laat Riso Benelux zien wat er mogelijk is met haar productieve ComColor X-Jet systemen die ook getoond wordt met inline afwerking via het nieuwste product van deze fabrikant de Perfect Binder. Canon laat onder haar nieuwe naam Canon Graphic Arts & Industrial Wide Format haar lijn van groot formaat printers zien die door de overname van Océ Sign & Display wel heel compleet is geworden. Nadruk op de Canon stand is niet alleen op apparatuur maar vooral ook op innovatieve applicaties waar je misschien nog niet aan gedacht had. Op de stand van Sihl vind je print-oplossingen van Xerox, HP, Seiko en Roland die met het hele scala aan materialen van de Diatec Groep, het moederbedrijf van Sihl, bijzondere afdrukken maken. Witter dan wit drukt de nieuwe OKI ES9541 5-kleuren A3+ printer op de stand van D7B Grafische Techniek dankzij de vijfde kleur optie die ook ingezet kan worden voor transparante glanzende coating. D&B levert deze en andere oplossingen inclusief de benodigde training en service. Veel meer informatie over deze bedrijven vind je op de speciale beurs pagina vanblokboek.net.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK