All Mailing Solutions op de beurs met laatste inkjet en printoplossingen, standnummer 533

All Mailing logo

All Mailing Solutions is de leverancier van nieuwe Winkler & Dünnebier couverteersystemen alsmede van gebruikte couverteer- en sealsystemen en een brede range inktjet en print oplossingen.

All Mailing Solutions zal deze gelegenheid aangrijpen de distributeurschappen van Winkler & Dünnebier GmbH, Xanté en anderen onder de aandacht te brengen. Op de stand van 5 bij 4 meter zullen verscheidene oplossingen te zien zijn. Deze editie zal bol staan van de laatste inkjet en printoplossingen die AMS te bieden heeft.

All Mailing Solutions

De Trompet 1736

1967 DB  Heemskerk

E info@allmailing.nl

www.allmailing.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK