Vistaprint koopt Drukwerkdeal

drukwerkdeal

Vistaprint N.V. uit Venlo neemt het Deventer bedrijf People&Print Group BV over. Het Deventer bedrijf is vooral bekend vanwege de online drukkerij Drukwerkdeal.nl.

Dat heeft Vistaprint bekend gemaakt. De overname verenigt volgens het internationaal opererende Vistaprint (4600 werknemers) de kracht van productinnovatie van People&Print Group met de technologische kennis van Vistaprint. Vistaprint wil de merken van het Deventer bedrijf laten groeien en als onafhankelijke merken blijven exploiteren. Zowel het management als de werknemers van de People&Print Group treden toe tot Vistaprint. Bij het Deventer bedrijf werken 175 mensen. Vistaprint verwacht dat de transactie, die gesloten is op grond van enkele opschortende voorwaarden, zal zijn afgerond in het vierde kwartaal van het boekjaar 2014.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK