Cimpress (Vistaprint) koopt nog meer internetdrukkerijen

internetDe ‘Nederlandse’ online drukwerkgigant Cimpress – voorheen Vistaprint – is weer op overnamepad. Onlangs is voor 23,3 miljoen euro de Oostenrijkse internetdrukker druck.at overgenomen. Bij de Oostenrijkse drukkerij in Leobersdorf werken 240 mensen en het bedrijf behaalde afgelopen jaar een omzet van 34 miljoen euro.
Begin deze maand nam Cimpress ook al voor 91,5 miljoen euro een meerderheidsbelang in de Franse interdrukker Exagroup. Cimpress is het moederbedrijf van bekende web-to-print-merken als Vistaprint, Drukwerkdeal, Albelli en Pixartprinting. Cimpress maakte eind vorig jaar bekend dat zij de komende vijf jaar honderden miljoenen dollars wil gaan investeren in de ontwikkeling van software en productietechnologie.
Bronnen: print.de/Emerce

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK