All Mailing Solutions distribueert RISO

BB150702RISOAMSAll Mailing Solutions is sinds juni 2015 reseller van de RISO printoplossingen in Nederland. Met RISO als nieuwe leverancier heeft AMS een compleet nieuwe printoplossing aan zijn assortiment kunnen toevoegen, namelijk de RISO ‘Cut Sheet High-Speed Inkjet Printing Solution’.

Daarnaast is het bedrijf de distributeur in Nederland en België van de W+D envelop inserters, voorheen Buhrs ITM. Ook is AMS de officiële distributeur voor de Xanté printers, HSA inkjetoplossingen en MATICA plastic kaartsystemen.

 

 

Foto van links naar rechts: Carl Bosboom RISO, Dax Holleman All Mailing Solutions, Timo van der Ploeg All Mailing Solutions en Gérald Biersohn RISO.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK